Sunday, March 4, 2007

Hei å hå!

Nå e d allerede sundag! Tiå går fort:) Ein liden oppdatering!
På fredag gjor me kje någe spesielt nytt - trente å spelte spel - SJOKK:D å forberedte oss.For me sko egentli vore i Vågåmo, men dei hadde vinterferie, så d konne bare koma 1,5 stk. Det vil sei, d va bare ei sikker:P så då blei d avlyst! Så me har hatt fri heila helgå igroen;) herli d! Sjøl om d va domt at me kje konne reisa opp der, for d hadde me gleda oss t. E allti kjekt å treffa dei jentene!

I går slappa me bare av, rydda å støvsugte! - Husmor:) hehe! Lars såg på hopp! Om kvellen va me sjå Åshild og Kari på Betel. d va veldi veldi koselig! Der kom 10 stk, deriblant ein gutt, så va Lars - Gunnar Melbø kom heldigvis litt seinare ud på kvellen;) hehe! Men d va ei tverrkirkelige samling:) Fekk me treffa ennå fleire koselige folk! Me hadde goe pastasalat å goe gulrotkaka t dessert! Ellers hadde me ein liden åndelige del! Spelte spel for dei så ville d! Hørte på Carola:D lure på kem så ville d?! hehe! Ellers så hadde me d veldi bra!

I dag har me kje store planane:) ska antageligvis trena - gangsperren i armane mine begynne å forsvinna:) endelig! E kje vant me å trena "fiskabollearmane mine eg" :)

I mårå e d Allidrett på Fåvang:) d pleie allti å var voldsomt kjekt! Me har jo skreve møje om d i den andre bloggen. Men for dåkke så ikkje har vore der, så har der vore 15 innom! Der pleie som regel var ganske bra me ongar på kvar samling! :) De e så kjekke! Tegne teiningar! Når me ska gå rope de "mere allidrett, mindre hjem". Veldig oppmuntrane! :) koselige ongar!

Dåkke kan godt var me å be for

Ungdommane så me jobbe me!
Vågåmo-jentene. At de må få sjå kem Gud e!
Fåvang Allidrett i mårå - at der må koma någen.

"Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor høstens Herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!" Matteus 9,37-38.

"For hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst. Men hvordan kan de påkalle en som de ikke er kommet til tro på? Og hvordan kan de tro på en som de ikke har hørt om? Og hvordan kan de høre uten at det er noen som forkynner? Og hvordan kan de forkynne uten at noen blir utsendt?" Romerne10,14-15


Det er makt i de foldede hender!

Ha ein fine sundag! Klem Synnøve og Lars

2 comments:

Silje said...

For ei deilige helg! Eg har gått tur i 1,5 time i dag (ikkje mor og Synnøve-fart, men likevel:). R er eigentleg frisk, men me har hatt ho inne. Godt å sjå. AM er på bønnesamling og eg skal prøva å få levert ei problemstilling i siste liten. Innleveringsfristar på sundagar er teit, men eg hadde tenkt å gjera det før, det var bare det att... Ha ei fin veke!

Anonymous said...

kjempe koslig at dere kom... setter alltid pris på venner fra rogaland... hehe..